Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Один місяць в Індонезії можна перебувати без візи, - Посол у Львові

Понад 22 тисячі українців упродовж останнього року вже відвідали Індонезію. Це замало, зважаючи на те, що туристам з України, які перебувають в Індонезії до 30 днів, віза не потрібна. Про це 19 жовтня під час прес-конференції у Львові повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індонезія в Україні пан Юдді Кріснанді.
Фото: Прес-клуб

Як пише Прес-клуб, за його словами, про Україну в Індонезії також знають мало. Україну відвідало тільки дві тисячі громадян Індонезії. На думку пана Юдді Кріснанді, Україна є дуже привабливою туристичною зоною для його співвітчизників, а українці – дуже гостинні. Саме тому він наводить мости між двома країнами. 

- Сьогодні я мав зустріч у Львові з представниками торгово-економічної палати. Ми вели розмову про подальшу співпрацю у торговій сфері. Адже дуже багато продукції, яку виробляють у Львові, невідома в Індонезії. Отож, Індонезія є потенційним ринком для України, - зауважив Посол. 

Як зазначив секретар з економічних відносин Посольства Республіки Індонезія в Україні Дату Персада, Індонезія – це один з трьох найбільших ринків світу.

- Україна розглядає ринок Індонезії для продажу зернових культур, - каже він. І також зауважує, що між двома країнами налагоджена співпраця в сфері військового обладнання. 

За його словами, він має дуже оптимістичні прогнози щодо економічного зростання України. 

- Ми детально відстежуємо всі реформи, які відбуваються в Україні. І прогнозуємо, що за п’ять-десять років Україна стане членом Євросоюзу. Ми бачимо процвітання економіки України зараз і в майбутньому, - прогнозує Дату Персада. 

Аташе з питань преси, соціального розвитку та культури Посольства Республіки Індонезія в Україні Гадот Амріг зауважив, що з 2012 до 2017 року Україна інвестувала у індонезійську економіку 1,2 млн доларів. 

- Між Україною та Індонезією було 17 проектів. Переважно, це були проекти у сфері торгівлі. Але ми зі здивуванням довідалися, що не було жодної індонезійської компанії, яка би працювала в Україні, - зауважив він. 

За словами Гадота Амріга, після візиту Президента України Петра Порошенка, цю ситуацію будуть виправляти. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ