Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Огляд 18 туру Української хокейної ліги

22 листопада завершився 18 тур чемпіонату України з хокею - чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч, в рамках якого донеччани в Дружківці розгромили «Крижаних Вовків», "городяни" в нелегкій боротьбі вирвали перемогу у МХК «Динамо», а «Білий Барс» в Херсоні поступився «Дніпру».
UHL

«Донбас» - «Крижані Вовки» 11:2 (4:0; 1:1; 6:1)

Поєдинок з самого початку прогнозував перемогу донеччанам, які тільки в першому періоді відправили у ворота киян відразу 4 шайби. А в решту 40 хвилин зустрічі у воротах гостей діючі чемпіони України відзначилися ще 7 разів, довівши рахунок до розгромного. «Крижані Вовки», в свою чергу, змогли тільки двічі вразити ворота Сергія Костенка.

Цікавим є той факт, що дублями в цьому матчі відзначилися відразу троє гравців «Донбасу» - Сергій Кузьмик, Микита Новіков та Олександр Костіков. Варто відзначити, що крім голів в більшості і в рівних складах донеччани тричі перегравали оборону «Крижаних Вовків» в меншості. Тепер в активі донецького клубу 7 шайб у меншості в цьому сезоні, що є абсолютно кращим показнику в Лізі.

«Кременчук» – МХК «Динамо» 5:2 (2:0, 0:1, 3:1)

Цей матч не був легким для обох команд і кременчужанам довелося дуже постаратися, щоб здобути перемогу в цьому поєдинку. Та й взагалі останні ігри показали, що харків'яни набрали непоганий хід і впевнено можуть давати бій лідерам чемпіонату. Однак сил і концентрації ще не вистачає підопічним Олександра Сеуканда для того, щоб не тільки "огризатися", але і виривати очки у своїх опонентів.

Що стосується кременчужан, то в матчі 18 туру вони першими в поточному сезоні переступили позначку в 100 закинутих шайб - історичним результативним кидком відзначився форвард Іван Савченко. До слова, саме цей гравець оформив дубль у позавчорашньому поєдинку, набравши таким чином 21 (11+ 10) очко.

Дніпро» – «Білий Барс» 5:1 (4:0, 0:1, 1:0)

Результат цього матчу був зрозумілий ще в першому періоді, коли херсонці змогли відправити у ворота Олександра Качули відразу 4 шайби, а потім в третьому періоді додали ще один кидок.  На що білоцерківці відповіли лише одним результативним кидком від Юрія Качана під час другої двадцятихвилинки.

Та й взагалі фактично весь матч проходив під повним контролем «Дніпра», який тільки зрідка дозволяв противнику атакувати ворота Олега Петрова.

Варто зазначити, що цей матч став справжнім бенефісом першої ланки херсонців, які закинули чотири шайби з п'яти, а форвард Кирило Бондаренко набрав 4 (2+2) очки, ставши найрезультативнішим гравцем херсонців в цьому поєдинку.

Дев'ятнадцятий тур УХ пройде вже 23, 24 і 25 листопада. 23 листопада о 19:00 тур відкриють «Дніпро» і «Білий Барс» (пряма трансляція - сайт XSPORT.ua), 24 листопада о 13:50 зустрінуться МХК «Динамо» і «Кременчук» (пряма трансляція - сайт XSPORT.ua) , а 25 листопада о 13:30 в Києві зійдуться «Крижані Вовки» і «Донбас» (пряма трансляція - телеканал XSPORT).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ