Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено конкурсний відбір на посади керівників 6 великих держкомпаній

Як повідомили в прес-службі Мінекономрозвитку, розпочато конкурсний відбір на посади керівників ПАТ “Укрзалізниця”, ДП “Укрспирт”, “Укрпошти”, “Укренерго”, “Електроважмаш” та “Центренерго”.

Шукаємо висококласних управлінців, які мають бездоганну репутацію та успішний досвід роботи у приватному секторі. Переможці конкурсу претендуватимуть на конкурентну заробітну плату на рівні компаній приватного сектору України.

З умовами конкурсів, описом посад та переліком документів можна ознайомитися на сайті Мінекономрозвитку в розділі “Вакансії” (http://bit.ly/1TDlA9z). Перелік документів було скорочено: довідка про відсутність судимості не вимагається.

Конкурсний відбір проходитиме відповідно до нового порядку проведення конкурсного відбору керівників особливо важливих для економіки України підприємств. Він проходитиме у 2 етапи. На першому етапі оцінювати претендентів буде комісія при Комітеті з призначень, яка відбере від 2 до 5 фіналістів. На другому етапі Комітет з призначень вибере з-поміж фіналістів найбільш кваліфікованого претендента і рекомендуватиме КМУ його призначення.

Комітет з призначень складається з п’яти міністрів та п’яти незалежних експертів. Детальніше про склад Комітету з призначень можна дізнатись за посиланням: http://bit.ly/MEkomSOE

Ознайомитися з описом вакансій можна тут:https://issuu.com/mineconomdev

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ