Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оголосили в розшук майже 6 тис. причетних до окупації Криму

Поліція Криму оголосила у розшук близько 6 тисяч осіб, причетних до окупації півострова . Про це сьогодні, 25 квітня, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі Анатолій Бахчиванжи під час брифінгу в Нацполіції. Провідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

Анатолій Бахчиванжи повідомив про результати роботи кримської поліції за найбільш важливими напрямами. Зокрема, йдеться про встановлення та затримання осіб, причетних до окупації півострову.

«Оголошені у розшук 5,8 тисяч осіб, які несли службу та залишилися там після відводу військових частин на материк. Вперше за чотири роки з моменту окупації півострова Крим створений реєстр учасників незаконно сформованого озброєного формування. Туди внесені данні відносно 860 осіб. Люди, які приймали рішення, які брали участь у захваті військових гарнізонів, які знаходяться там», – повідомив очільник поліції Криму.

За словами Анатолія Бахчиванжи, у перші місяці 2018 року поліція вилучила 79 одиниць вогнепальної зброї (порівняно з 19 одиницями – у 2017 році), 4 гранатомети, 2 вогнемети, 30 гранат, три кілограми пластида, близько 15 тисяч набоїв (проти тисячі – у 2017-му), та кілограм наркотичних речовин (п’ять кілограмів – у 2017).

Також у 32 кримінальних правопорушеннях 37 особам повідомлено про підозру.

Нагадаємо, сьогодні Глава Нацполіції оголосив набір до патрульної поліції Криму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ