Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оксана Марченко готується розпочати власну політичну кар'єру, - Чорновіл

Телевізійна ведуча Оксана Марченко, дружина Віктора Медведчука, готується до початку політичної кар'єри.

Про це у Facebook написав колишній народний депутат, політичний аналітик Тарас Чорновіл. За його словами, саме так слід розцінювати анонсовану появу Марченко на телеканалі "1+1".

"Колись Медведчук уже раз хотів її завести в першу десятку списку СДПУ(о), але збунтувався весь кагал Суркісів і інших власників акційних пакетів партії. Тоді замість неї жіноцтво представляла вчителька Прошкуратова.

Нині ж Марченко включили в пакет "джинси", яку крутять деякі канали на підтримку партії "За життя" (формально Рабіновіча, реально Медведчука).

Так 112 вчора чи позавчора цілий великий блок присвятив саме участі Марченко в проекті на "Плюсах", - пояснив експерт 0 квітня стало відомо, що новий сезон "Танців з зірками" на каналі "1+1" вестиме Марченко.

Відповідна інформація з'явилася на сайті телекомпанії. Після цього журналісти ТСН виступили проти її участі в шоу.

"Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні йде не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудили російську агресію на Донбасі і анексію Криму", - йдеться в зверненні, яке підписало понад 50 журналістів.

Однак, протестна акція не вплинула на рішення керівництво мовника і на плани самої Марченко. Шоу вона все одно вестиме. "Друзі, не дивлячись ні на що, я вирішила взяти участь в новому сезоні "Танців з зірками" на "1+1", - написала вона у себе в Instagram.

PRпортал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ