Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рада не підтримала зняття Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки

Верховна Рада у середу, 4 вересня, провалила Постанову про зняття Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки
Мар'яна Безугла. Фото з Facebook-сторінки

Про це повідомляє Еспресо.

За відповідне рішення проголосували лише 205 народних депутатів.

Зазначимо, що 15 липня комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання Безуглої з голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю.

Безуглу зняли з посади голови підкомітету в Комітеті з нацбезпеки

Вже 22 липня оборонний комітет ВР на засіданні проголосував за те, щоб підготувати постанову щодо виключення зі свого складу Мар'яни Безуглої.

Оборонний комітет ВР підтримав виключення Мар'яни Безугли з посади

Про Мар'яну Безуглу

У липні Мар'яна Безугла потрапила до бази "Миротворець", де зазначили, що вона свідомо дискредитувала органи державної влади та управління України.

Соцмережі відреагували мемами на ініціативи "слуги" Безуглої

На сайті "Миротворець", вказано, що "цілеспрямована та системна" діяльність Мар'яни Безуглої проти керівництва ЗСУ в період з 2022 по 2024 роки має явні ознаки спланованої в інтересах російського агресора та невстановленої групи осіб інформаційної компанії.

17 липня Безугла оголосила, що за власною заявою вийшла з фракції "Слуги народу". Своє рішення вона пояснила тим, що не розуміє пріоритетів колег по Комітету з питань нацбезпеки та оборони, а також звинуватила депутатів фракції "Слуга народу" в тому, що вони "підкилимно об’єднуються з опозицією в питаннях саботажу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ