Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Окупанти вимкнули інтернет в північному Криму

Окупаційна влада Криму відключила Інтернет жителям півночі півострова. У комітеті Ради Федерації з оборони та безпеки заявили, що це потрібно "в цілях безпеки".

"З метою безпеки. Це потрібно для того, щоб певні спецслужби ... не було проникнення ... З метою безпеки потрібні перш за все ці заходи, і люди це розуміють", – заявила член комітету Ольга Ковітіді, передає "Дождь". 

Раніше "Кримтелеком" повідомляв про перебої з інтернетом в північних районах Криму через технологічні роботи. 

Нагадаємо, 7 серпня в районі Армянська сталася перестрілка, в результаті якої, за версією Кремля, загинув російський військовий.

Однак джерела в українських силових структурах повідомляють, що стрілянину відкрили п'яні російські десантники, які важко поранили місцевого жителя.

Напередодні Росія звинуватила Україну в підготовці терактів у Криму та спробі силового прориву кордону окупованого півострова.

Українські офіційні особи ці заяви спростували, а представники ЄС та НАТО вже заявили, що Кремль не надав жодних доказів своїх слів та засудили його провокативні дії. 

Світова спільнота також вкотре підкреслила, що підтримує територіальну цілісність України і вважає Крим її невіддільною частиною.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ