Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Окупанти знищують «Луганськтепловоз»

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», на найбільшому підприємстві т.зв. ЛНР - "Луганськтепловоз" очікуються масові скорочення персоналу.

ПАТ «Луганськтепловоз», який входить в російський «Трансмашхолдинг», зупиняє роботу через відсутність замовлень на 2016 рік. Станом на 1 січня 2016 року на підприємстві працювало дві тисячі вісімсот робітників. У зв’язку з відсутністю замовлень керівництво заводу планує провести масові скорочення штату і залишити на підприємстві лише триста п’ятдесят робітників з числа обслуги.

Примітно, що «Луганськтепловоз» у лютому 2015 року через проблеми з поставками двигунів та комплектувальних змушений був припиняти роботу основних цехів і скорочувати штати працівників. У жовтні 2015 року керівництво ПАТ "Луганськтепловоз" заявило про другу хвилю скорочення. Тоді протягом місяця скоротили третину працівників заводу. З січня 2016 року планується звільнити практично всіх працівників підприємстві.

«Луганськтепловоз», до революції 1917 року завод Гартмана, - одне з найстаріших містоутворюючих підприємств Луганська. Історію свою веде з 1896 року. З моменту свого заснування завод працював безперервно до сьогоднішнього дня. Завод зупинив свою роботу лише в 1942 році, коли Луганськ окупували війська 3-го Рейху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ