Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олег Музичук: сестри Музичук планують поїздку на Чемпіонат світу в Росію

Батько та тренер сестер Музичук підтвердив в коментарі Гал-інфо інформацію про можливу участь Ані та Марії в Чемпіонаті світу з шахів, який буде проходити в російському Ханти-Мансійську з 1 по 25 листопада.

Як зазначив пан Олег, на даний час Анна та Марія Музичук розглядають можливість своєї участі в даному турнірі. В сестер є контракт з FIDE який зобов'язує їх брати участь в турнірах подібного рівня. Крім того не існує жодної офіційної заборони на участь в змаганнях на території Росії.

Нагадаємо, за інформацією опублікованою на сайті FIDE, одразу п’ятеро українок відправляться до російського Ханти-Мансійська на чемпіонат світу з шахів серед жінок, який триватиме з 1 по 25 листопада.

Серед п’яти українок – дві львів’янки – Анна та Марія Музичук. Також там виступлять Анна Ушеніна, Наталія Жукова та Ірина Яновська-Гапоненко.

Нагадаємо, минулого року Анна Музичук відмовилась від поїздки на чемпіонат світу з шахів в Саудівську Аравію. Свою відмову вона мотивувала тим, що змагання такого рівня не повинні проходити у країні, де порушуються права людини, а особливо жінок.

Анна Музичук відмовилась від поїздки на чемпіонат світу з шахів в Саудівську Аравію

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ