Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Ганущин привітав дітей із Луганщини з Днем святого Миколая

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сьогодні, 19 грудня, привітав дітей із Луганщини, які цими днями разом із педагогами перебувають на Львівщині в рамках проєкту "Схід і захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти", із Днем святого Миколая.
Олександр Ганущин привітав дітей із Луганщини з Днем святого Миколая

Спілкуючись з дітьми, очільник облради розповів про основну місію міжрегіонального проєкту. "Ми маємо відчувати себе громадянами єдиної країни, повинні бути разом і спілкуватися в одних середовищах. Тішить, що велика кількість дітей і вчителів на Львівщині вже не вперше. Схід і захід разом!", - сказав він.

У свою чергу діти висловлювали слова вдячності за гостинність і можливість познайомитись ближче з історико-культурною спадщиною нашого регіону, відвідати цікаві музеї та отримати незабутні враження від поїздки.

На завершення зустрічі Олександр Ганущин виконав роль святого Миколая і від імені Львівщини вручив нашим гостям солодкі подарунки.

Варто зауважити, що з 13 грудня на Львівщині перебуває делегація з 30 дітей та вчителів із Луганщини в рамках проєкту "Схід і захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти". Проєкт реалізується за підтримки Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини", Єврорегіон "Карпати-Україна", Львівської обласної ради, департаменту освіти і науки ЛОДА, департаменту освіти і науки Луганської ОДА та Міністерства освіти і науки України.

Як відомо, проект "Схід і захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти" реалізується за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програма підтримки секторальної політики – підтримка регіональної політики України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо,  13 грудня на Львівщині перебуває делегація дітей та вчителів з Луганщини в рамках проєкту “Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ