Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Тіщенко: мешканці Львівщини безвідповідальні та байдужі до обмежень

На своїй сторінці у Facebook військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко звернувся до мешканців Львівщини стосовно важливості дотримання карантину.
Олександр Тіщенко

"Шановні мешканці Львівщини! Звертаюсь до Вас як військовий комісар Львівщини, як звичайний громадянин.
За тиждень запровадженого карантину я побачив повну безвідповідальність та байдужість громадян до обмежень, які є під час карантину. Головною умовою уникнення захворювання – це відсутність контактів між людьми. На превеликий жаль, ми думаємо, що вірус нас не уразить. Це хибна думка. І цьому є яскрава ілюстрація – ситуація в Італії", - йдеться у повідомленні.

Олександр Тіщенко звернувся до усіх представників політичних сил: "сьогодні не час для конкуренції чи здобуття політичних та суспільних рейтингів. Сьогодні, як і у 2014 році, ми маємо об’єднатись і спільними зусиллями зупинити ворога. Сьогодні ворог невидимий і може вразити кожного".

"Будьте свідомими! Залишайтесь вдома! У разі нагальної потреби виходьте за покупками використовуючи засоби індивідуального захисту. Допомагайте сусідам похилого віку, адже вони у найбільшій зоні ризику. Дотримуйтесь правил гігієни. Мийте руки та використовуйте засоби для дезінфекції", - додає Тіщенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ