Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Гончарук оглянув КПВВ "Новотроїцьке"

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук в межах робочої поїздки до Донецької області відвідав село Миколаївка, що знаходиться неподалік лінії розмежування, та поспілкувався там з місцевими мешканцями. Про це інофрмують у прес-службі Секретаріату Кабміну.
Олексій Гончарук оглянув КПВВ "Новотроїцьке"

Разом  з Міністром  у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксаною Колядою вони цікавилися проблемами, які турбують людей. Зокрема, місцеві мешканці підняли питання діагностики туберкульозу, медичного забезпечення, а саме нестачі педіатрів, сімейних лікарів. Також йшлося про сполучення між невеличкими селами, хуторами із  районним центром.

Та найболючішим питанням для місцевих жителів залишається неможливість використовувати сотні гектарів землі, значна частина з яких замінована.

Також Олексій Гончарук   разом з представниками Уряду оглянув контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду ʺНовотроїцькеʺ. Вони поговорили з людьми, які перетинають лінію розмежування.

Проблемні питання було обговорено і з прикордонниками. Зокрема, йшлося про важливість відтермінування норми щодо перетину КПВВ дітьми за закордонними паспортами. За словами Оксани Коляди, на відпрацювання нового механізму є місяць.

Прем’єр-міністр подякував своїм співрозмовникам за важливий діалог  та запевнив в готовності Уряду вжити максимальних заходів для вирішення озвучених людьми проблем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ