Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Гончарук зустрівся з делегацією Японської Держави

Україна планує інвестувати в Чорнобильську зону відчуження. Про це заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час зустрічі з делегацією Японської Держави на чолі з очільником Японсько-української парламентської ліги дружби Еісуке Морі.
Олексій Гончарук зустрівся з делегацією Японської Держави

ʺБудемо раді, якщо Японія буде нашим партнером у цьому питанні. Це чудова можливість привернути увагу до важливості питання безпеки атомних електростанційʺ, — сказав Олексій Гончарук.

Очільник Японсько-української парламентської ліги дружби Еісуке Морі зазначив, що безпека, пов’язана з ядерною енергетикою, повинна стати одним із ключових напрямків двосторонньої співпраці. Пан Морі також висловив сподівання, що ця зустріч стане початком спільної діяльності у сфері енергетики.

Під час зустрічі також обговорювалося питання можливої співпраці у сфері інформаційних технологій. На думку пана Морі, саме вектор ІТ може стати поштовхом для розвитку України: ʺУ мене сформувалося враження, що розвиток цієї сфери відкриває майбутнє Вашої країниʺ.

Олексій Гончарук додав, що сьогодні ІТ-індустрія — одна з найпрогресивніших в Україні. ʺОдин із пріоритетів діяльності нашого Уряду — розвиток ІТ. Ми були би раді розглянути можливість поділитися з вами досвідомʺ, — сказав Голова Уряду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Україна та Туреччина посилюють співпрацю в авіасфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ