Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олену Пасевич поховають завтра на Личаківському кладовищі

Парастас за Оленою Пасевич відбудеться сьогодні, 27 березня о 19:00 в ритуальній каплиці по вул Пекарській, 52. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Олени Пасевич у Facebook.

"Чин похорону, за побажанням родини та близьких та з урахуванням карантинних обмежень, буде не публічним. Просимо з повагою поставитися до такого рішення.

Олена Пасевич буде похована на Личаківському кладовищі, недалеко від поля поховань учасників російсько-української війни, поруч із могилою відомого волонтера Даника Дідича (поле 83). Помолитися, покласти квітку і запалити свічечку можуть усі, кому дорога пам'ять про Олену. Орієнтовний час поховання завтра, 28 березня, о 15:00", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, депутатка Львівської міської ради, дружина загиблого українського офіцера Олена Пасевич раптово померла учора, 26 березня. 

Сиротами залишилося двоє дітей - син та малолітня донька.

Олена Пасевич народилася у Львові, кандидат економічних наук, доцент, викладач економіки та маркетингу з 20-річним досвідом, волонтер, автор місцевих програм у сфері соціального захисту окремих категорій громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ