Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ольга Сумська привезе до Львова "Анну Кареніну"

Львівяни зможуть побачити роботу відомого постановника Богдана Чернявського вже цієї неділі в театрі ім.Лесі Українки.

Багато хто не осмілювався ставити на театральних майданчиках такі складні з точки зору сценічного рішення твори. Проте, схоже на те, що перфоманс вдався – адже судячи з аншлагів «Кареніної» іншими обласними центрами України, глядачам сподобалась гра акторів, і те як саме  було по-режисерськи перекладено «театральною» цей класичний сюжет.

Народна артистка України Ольга Сумська не відразу погодилась на пропозицію зіграти в цій виставі. За її словами, незважаючи на те, що твір є доволі відомим, роль насправді не така вже й проста. «Мені як професійній акторці не важко змінювати образи і перевтілюватись з однієї ролі в іншу. Але тут, незважаючи на здавалося б абсолютно особистісний конфлікт в сюжеті, ліричність драми, - стільки всього впливає на подачу! Сьогодення, всі ті проблеми що ми їх зараз маємо в суспільстві, дуже особливо проглядають через призму цієї канви.»

Для тих,  не читав свого часу цей твір, нагадаємо сюжет:

Розмірений і сталий побут сім'ї Кареніних створює ілюзію гармонії і спокою. Але Анна, видана заміж  без любові за людину, яка набагато старша  за неї, пристрасно полюбила іншого.    

Всеохоплююча, щира любов до Олексія Вронського затьмарила материнський обов'язок Анни, яка, залишивши  сина, прирекла  себе на повну суперечливих мук життя з коханим.   

Розриваючись між пристрастю і стражданнями, Анна наклала на себе руки, обірвавши своє болісне і уявне щастя.

Єдиний показ вистави відбудеться 10 грудня в Львівському академіному театрі ім.Лесі Українки (вул.Городоцька,36).

Квитки за посиланням: https://concert.ua/ru/eventpage/anna-karenina-lvov

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ