Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олімпійський Гігабіт: Інтернет+ ТБ від провайдера Мережа Ланет в Червонограді

Всеукраїнський провайдер Мережа Ланет щосезону проводить різні акції та розіграші, а також не оминає увагою свята та знаменні події. Ось і до Олімпіади-2021 компанія підготувала щось особливе – спеціальний тарифний план GIGOLYMP.

GIGOLYMP: якісний Інтернет за ціною, яку визначаєте ви!

Новий тариф передбачає доступ до Інтернету на швидкості до 1000 Мбіт/с за вартістю, яку ви визначите самі. Це може бути будь-яка сума від 1 грн! Зібрані від замовлення тарифу кошти будуть передані в Хмельницький регіональний центр фізичної культури та спорту для осіб з інвалідністю та будуть витрачені на фізкультурно-реабілітаційне обладнання для спортсменів, а також на підготовку до спортивних змагань, зокрема й міжнародного рівня.

З тарифом GIGOLYMP ви отримаєте гігабітний Інтернет і доступ до ТВ-пакету «Prime» зі 180+ каналами, серед яких будуть і ті, що транслюють Олімпіаду. Ви зможете дивитися спортивні змагання у відмінній якості та вболівати за наших спортсменів в комфорті, адже якісне телебачення від Мережі Ланет – це безліч каналів і картинка у високій роздільній здатності. А швидкість Інтернету в 1 Гбіт/с дозволяє використовувати будь-які ресурси мережі як для розваги, так і для роботи.

Акція доступна як для нових абонентів, так і для дійсних абонентів, які виграли тариф в соціальних мережах. Послуга надається протягом 3-х періодів з моменту підключення (90 днів). Термін дії акції – до 22 серпня 2021 року. Після її завершення вас переведуть на аналогічний за характеристиками тарифний план, актуальний на той момент. Дізнатися, скільки коштує підключити гігабітний Інтернет в Червонограді за іншим тарифом, ви можете на сайті провайдера.

Інтернет-провайдер Мережа Ланет: Інтернет і ТБ для кожного

Мережа Ланет вже більше 15 років надає жителям України телекомунікаційні послуги: безлімітний домашній Інтернет і кабельне ТБ. Провайдер гарантує якісний сигнал, обслуговування європейського рівня, а також вигідні тарифні плани на будь-який бюджет і будь-які запити. Одна з найбільш вигідних послуг – «Інтернет+ТБ», яка дозволяє значно економити кошти, а також зручно сплачувати рахунки.

Переваги провайдера Мережа Ланет:

  • домашній безлімітний гігабітний Інтернет;

  • тарифи на будь-який смак для приватних осіб і бізнесу;

  • технічна підтримка 24/7;

  • оперативне вирішення технічних проблем;

  • ввічливий і компетентний персонал;

  • постійні акції та розіграші.

Як підключити телебачення та Інтернет в Червонограді

Щоб замовити тарифний план GIGOLYMP або інший з лінійки тарифів у Червонограді, вам потрібно тільки залишити заявку на сайті провайдера Мережа Ланет або ж зателефонувати до Центру обслуговування абонентів у вашому місті. Оператор уточнить технічну можливість підключення Інтернету, призначить час візиту майстрів, і незабаром ви вже будете в комфорті дивитися телебачення і користуватися безлімітним Інтернетом в своє задоволення!

Центр обслуговування абонентів Мережі Ланет:

вул. Василя Стуса, 53

[email protected]

(03249) 3-10-20

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ