Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Олімпійський призер Ріо Жан Беленюк вдруге отримав відмову у відкритті німецької візи

Олімпійський призер Ріо Жан Беленюк вдруге отримав відмову у відкритті німецької візи, - НВ.

Срібний медаліст Олімпіади-2016 у Ріо з греко-римської боротьби Жан Беленюк повідомив про те, що вже вдруге отримав відмову у видачі візи від німецького посольства.

На своїй сторінці в Instagram спортсмен розповів, що в якості причини відмови йому вказали на недостатню зарплату. Вдруге, зазначив борець, посольство не переконала надана інформація щодо мети та умов запланованого перебування.

Европа уже совсем близко! До безвизового режима нас просят потерпеть очередные «несколько недель» (соответствующее голосование в Европейском парламенте должно состояться во второе воскресенье октября), но получение этой самой визы для украинцев все больше напоминает затянувшийся квест с зачастую унизительной развязкой. Пока мы ждем открытых границ с Европой, я во второй раз получаю отказ от посольства Германии в открытии визы! Первый раз причиной указали то, что «непонятно, за какие средства буду проживать в Германии» – мол, моя зарплата слишком мала. А во второй раз, при подаче уже на шенгенскую визу, в официальном документе об отказе указано следующее: «Предоставленная информация касательно целей и условий запланированного пребывания не была убедительной». Видать, выступление за борцовский клуб, не есть весомой причиной туда ехать… Эх... Вот и все отношение НА ДЕЛЕ! Ни мои регалии, ни то, что у меня в паспорте с десяток шенгенских виз, ни то, что я объездил практически все континенты, немецкое посольство совсем не интересует...что тогда говорить об остальных.. Завтра иду подавать апелляцию, мы ведь просто так не сдадимся!

Світлину опубліковано користувачем Zhan Beleniuk (@zhanbeleniuk)

"Мабуть, виступ за борцівський клуб, не є вагомою причиною туди їхати. Ось і все відношення на ділі! Ні мої регалії, ні те, що у мене в паспорті з десяток шенгенських віз, ні те, що я об'їздив практично всі континенти, німецьке посольство зовсім не цікавить. Що тоді говорити про інших", - додав Беленюк.

Срібний медаліст Ріо також додав, що вже завтра збирається подавати апеляцію і не збирається це просто так залишити.

Днями український гімнаст Олег Верняєв розповів про те, що йому, а також Жану Беленюку і ще одному гимнасту Ігорю Радівілову вручили сертифікат на квартиру в недобудованому будинку.

Після цього мер Києва Віталій Кличко відреагував на слова обурення олімпійського чемпіона Ріо з приводу того, що він отримав від міської влади квартиру в недобудові.

Потім Верняєв визнав, що був неправий, коли висловив обурення тим, що влада Києва виділила йому квартиру в недобудові.

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ