Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Онлайн-платформи для навчання під час карантину

Прес-служба ЛОДА надала список онлайн-платформи для навчання під час карантину для учнів та вчителів.
Фото ілюстративне

Платформа Be Smart/Будь розумним – це безкоштовний ресурс для тих, хто хоче покращити свої результати ЗНО, почуватися впевнено та отримати максимальний бал на ЗНО. Про це інформують у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

На ній розміщені:

• матеріали з 9 предметів та понад 2000 тестів;
• аналіз тестових завдань пробних ЗНО-2019;
• короткі відеолекції по 20-25 хвилин;
• тести, які затвердило МОН;
• безкоштовна реєстрація.

У партнерстві з EDUGET, Міністерством освіти і науки, Українським центром оцінювання якості освіти створено серію відеороликів по кожному предмету пробного ЗНО-2019, де вчителі пояснюють всі питання пробного тестування та дають рекомендації для складання державної атестації.

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/besmart.studv.
Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/besmart.studv.

Новий напрямок в рамку проекту Be Smart – профорієнтація. Високий бал на ЗНО – це пропуск до омріяного навчального закладу України. А щоб правильно обрати майбутню професію, потрібно познайомитись з нею зсередини.

Тому організатори проводять екскурсії до офісів компаній з різних сфер діяльності для учнів 10 та 11 класів, щоб дати можливість дітям познайомитись зі специфікою різних професій. Вже були організовані екскурсії на телеканали Перший, Суспільне і 1+1.

ПроШколу – це безкоштовна юридична онлайн-підтримка вчителів по всій Україні. Педагогам допомагають знайти рішення, розібратися з документами чи професійними питаннями, відстояти права або вирішити конфлікти на роботі.

Сайт: https://proshkolu.com.
Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/proshkoluproiect.
Сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/proschool ua.

  • Додамо, що Гал-інфо поспілкувалося із відомим українським епідеміологом, професором,  доктором медичних наук, завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталією Виноград про те, як довго триватиме карантин? Коли очікувати загострення – пік захворюваності в Україні та зокрема у Львові? Наскільки доцільні та ефективні заходи безпеки, які вживають на Львівщині?
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ