Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

Оновіть Фейсбук до 85-тих роковин Голодомору

До 85-тих роковин Голодомору у соціальній мережі Фейсбук відомий художник із Харкова Нікіта Тітов, який створює ілюстрації присвячені темам політв’язнів, воєнного сьогодення України, опублікував на своїй сторінці тематичний плакат та рамку для профілю.

Автор створює тематичні плакати з 2013 року, із початку Майдану. Про це йдеться у повідомленні на сайті УІНП.

«Всі роботи, а їх вже більше сімдесяти, стосуються подій, що відбуваються в країні. Теми які найбільш сильно зачепили мене самого, повз які я не можу спокійно пройти. Роблю їх в першу чергу для себе самого, щоб згодом не забувати. Так і з цим плакатом, просто не зміг промовчати і якщо цей плакат знайде відгук ще в когось, значить був почутий», - коментує ідею створення нового плакату Нікіта Тітов.

Просимо використовувати та поширювати ці матеріали. Встановити рамку можна за посиланням.

Нагадаємо, що Український інститут національної пам’яті спільно Міністерством інформаційної політики, Київською міською державною адміністрацією та Центром досліджень визвольного руху розробив, виготовив та розмістив соціальну рекламу, присвячену 85-тим роковинам Голодомору 1932-1933 років.

Завантажити їх можна за посиланнями у форматах:

Також перегляньте проникливе відео «Де би ти не був…» до 85-тих роковин Голодомору.

Соціальний відеоролик знятий Young&Hungry Production за підтримки Міністерства інформаційної політики та за участі Українського інституту національної пам’яті і Центру досліджень визвольного руху.

Гасло цьогорічної інформаційної кампанії «Ми пам’ятаємо! Ми сильні!».

Нагадаємо, 24 листопада відбудуться загальнодержавні жалобні заходи до 85-тих роковин Голодомору. О 16:00 пройде загальнонаціональна хвилина мовчання, після якої українці вдома та по всьому світу запалюватимуть свічки пам'яті на вікнах чи біля місць пам'яті жертвам Голодомору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ