Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оприлюднені результати аналізів Порошенка

Експрес-тест не виявив психоактивних речови. Повідомляє УНІАН.

В організмі кандидата в президенти України і чинного глави держави Петро Порошенка не знайдені сліди алкоголю і наркотиків. Про це повідомив головний лікар Київської міської наркологічної лікарні соціотерапії Володимир Ярий під час брифінгу на стадіоні НСК "Олімпійський".

Експрес-тест не виявив психоактивних речовин. Ярий зазначив, що у Порошенка були взяті проби крові, сечі та волосся. 

Як повідомляв УНІАН, 3 квітня кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність йти на дебати перед другим туром президентських виборів з Порошенком, але озвучив ряд умов. Зокрема, дебати мають відбуватися на НСК "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати в прямому ефірі, а також кандидати повинні пройти медичну експертизу і довести народу, що серед них немає ані алкоголіків, ані наркоманів.

Порошенко погодився провести дебати із Зеленським на стадіоні. 4 квітня представник виборчого штабу чинного очільника держави Олег Медведєв заявив, що Порошенко запрошує Зеленського разом у медпункті НСК "Олімпійський" здати аналізи на вживання наркотиків і алкоголю. Своє чергою у штабі Зеленського відхилили пропозицію здавати кров безпосередньо у медпункті НСК "Олімпійський" та заявили, що він прийде здавати аналізи в приватну лабораторію.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ