Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Оприлюднено плани перевірок бізнесу на 2019 рік

На Інспекційному порталі inspections.gov.ua вже оприлюднено проекти планів перевірок бізнесу на 2019 рік, а також проект плану комплексних перевірок.

Нагадаємо, що органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у плановому періоді не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому, та до 1 грудня затверджують відповідні річні плани. Це забезпечує внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю) для автоматичного виявлення нею суб’єктів господарювання, які підлягають комплексним плановим заходам державного нагляду (контролю).

Варто зазначити, що суб’єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю). Для цього йому необхідно письмово звернутись з відповідною заявою Державної регуляторної служби України ДО затвердження  плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік, яке відбудеться 15.11.2018.

У разі своєчасного звернення перевірка суб’єкта господарювання буде проводитись згідно з річними планами органів державного нагляду (контролю).

Ознайомитись з ним детальніше можна за посиланням: перейти до плану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ