Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оприлюднено результати пробного ЗНО із 11 предметів

Сьогодні, 14 квітня, в особистих кабінетах учасників пробного тестування оприлюднено результати пробного ЗНО із 11 предметів, які відбулись 8 квітня.

8 квітня відбулось пробне ЗНО з історії України, математики, біології, географії, хімії, фізики, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов, повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Результати за шкалою 1–12 та шкалою 100–200 отримали лише ті учасники, які внесли свої відповіді до сервісу визначення результатів. Таблиці переведення тестових балів розміщені в розділі «Пробне ЗНО».

Робоча група Українського центру  з питань установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів учасників пробного ЗНО встановила пороговий бал з кожного предмета:

історія України – 26

математика – 12

біологія – 28

географія –29

хімія – 20

фізика – 15

іноземні мови – 16

російська мова – 29.

Пороговий бал – це кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт. При встановлені порогу «склав/не склав» враховується кількість завдань у тестах та кількість учасників, які складали пробне ЗНО.

Абітурієнти, результати яких були не нижчими від «порогового бала», отримали оцінку за шкалою 100–200 балів.

Результати переглянути можна  на сервісі «Визначити результати пробного ЗНО» 

Нагадуємо, що результати пробного тестування не використовують для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.

Як писало Гал-інфо,  11 квітня на сайті УЦОЯО розміщено завдання та правильні відповіді сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, хімії, фізики, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов.

Додамо, явка учасників  на друге пробне ЗНО становить 93,09 %.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ