Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Особи з інвалідністю зможуть безкоштовно опанувати ІТ-професію

Пройти навчання та опанувати ІТ професію: Особи з інвалідністю можуть зробити це безкоштовно
Фото ДМР

Соціальний проект “Ти можеш усе! Можливості безмежні!” триватиме наступні півроку у кілька етапів: з 5 лютого по 5 березня кожна людина з інвалідністю може зареєструватись на навчання, обравши два основних курси і до трьох додаткових.

Основні курси:

  • Основи програмування CS50 2019
  • Курс «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі.
  • Основи тестування програмного забезпечення
  • Хто ж такий тестувальник програмного забезпечення? Якими знаннями потрібно володіти щоб опанувати цю професію? Реєструйтесь та дізнавайтесь більше

Реєстрація – на лендінзі проекту  або на платформі Прометеус.

Мета проекту – надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів прийняти участь конкурсах на вакантні посади у провідних IT компаніях України.

Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов – можна відправляти на електронну адресу [email protected].

Що стосується технічних питань, будь ласка, надсилайте повідомлення на адресу [email protected].

Додатково повідомляємо, проект реалізується в рамках Меморандуму про співпрацю Міністерства соціальної політики з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ