Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Освітян запрошують у Дім Франка на зустріч із Богданом Тихолозом

У рамках проєкту “НАДИХАЙ.СЯ" 18 грудня відбудеться зустріч із Богданом Тихолозом на тему «Світло Свят: символи і сенси Різдва в українській культурній традиції і сучасних практиках».
Фото - ЛМР

Як повідомили на сайті ЛМР,  усім охочим послухати лекцію необхідно зареєструватися.

"Зустріч відбудеться у Домі Франка 18 грудня о 16.00 за адресою вул. Івана Франка, 150. На зустрічі Ви дізнаєтеся про різдвяну символіку та її значення від давнини до сучасності», - зокрема розповів начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Дім Франка сьогодні:

·  це Дім Муз У #ДоміФранка вирує багатогранне мистецьке життя: літературні вечори, театральні вистави, концерти класичної і сучасної музики, різнопланові виставки й перформанси. Зали музею стають відкритим простором для актуальних мистецьких ініціатив.

·  це Дім Науки #ДімФранка — це осередок франкознавчих та музеологічних студій, де системно вивчають життя, епоху і творчу спадщину Франка, досліджують і популяризують скарби фондової колекції Музею, проводять наукові семінари, конференції, дискусії, презентації нових видань (спеціально для таких подій облаштовано конференц-зал із мультимедійним обладнанням).

· це Дім Родини #ДімФранка гостинно відчиняє двері всім поколінням. Тут відбуваються майстер-класи для малечі, тематичні інтерактивні уроки для школярів, лекції-екскурсії для студентів, заходи для сімей з дітьми та людей «третього віку». До літературної експозиції облаштовано мобільні пандуси.

·   це Дім Діалогу #ДімФранка — публічний простір суспільного та міжкультурного діалогу. Тут відбуваються різноманітні дискусії, зустрічі, дружні розмови на теми філософські, релігійні і літературно-мистецькі, за доброї погоди — просто неба, у затишному саду. Коли «екстреми ся стрічають», #ДімФранка стає місцем для чесної суперечки та пошуку порозуміння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ