Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оточення Путіна може підштовхнути Кремль до пошуку нового формату перемовин з Україною

Найближче оточення Путіна буде спонукати до того, щоб з Україною та Європейським Союзом почати шукати новий формат мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це в ефіру «112» телеканалу заявив народний депутат VII скликання Олег Канівець.

«Ключова фігура у цьому протистоянні – Путін. І якщо найближчим часом він не одумається, то Росію чекають дуже не прості часи. Багато експертів, політологів прогнозують для Росії 2017 рік як вкрай тяжкий (як століття Жовтневої революції), очікують, що на Росію можуть нахлинути доволі серйозні економічні й соціальні випробування. Сьогодні росіяни ще не можуть до кінця усвідомити, що таке справедлива війна, де вони захищають себе, а що таке загарбницька війна, яку їм подають як справедливу. Усвідомлення прийде. Є всесвітньо об’єктивний процес, і рано чи пізно це усвідомлення дійде і до росіян. Сталін пішов коли? Практично на зорі своєї слави. Тому що всі в його оточенні розуміли, що він може призвести до ще однієї світової війни. В оточенні Путіна це теж усвідомлюють», – наголосив Канівець.

За словами політика, можливо незабаром у Кремлі навколо Путіна визріє ближче коло оточення, яке буде спонукати, щоб з Україною та Європейським Союзом почати шукати новий формат мирного врегулювання конфлікту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ