Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Отруєння Навального: влада Білорусі опублікувала фейкову "перехоплену" розмову "Варшави і Берліна"

Ніяких доказів автентичності "перехоплення" і реальності його "учасників" пов'язаний із прес-службою Лукашенка телеграм-канал не надав. Про нібито докази щодо помилкового діагнозу Навального вчора заявляв Лукашенко.

Влада Білорусі опублікувала фейковий запис нібито "перехопленої" розмови "Берліна і Варшави" про отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. "Запис" опублікував Telegram-канал "Пул первого", пов'язаний з прес-службою Олександра Лукашенка. Однак, ніяких доказів автентичності "перехоплення" і реальності його "учасників" він не надав. Про це повідомляє УНІАН

Розмову на записі нібито ведуть "Нік" з Берліна і "Майк" з Варшави:

"Варшава: Алло! Добрий день, Нік. Як наші справи?

Берлін: Начебто все за планом... Матеріали щодо Навального готові. Будуть передані в адміністрацію канцлера, очікуємо її заяви.

Варшава: Отруєння підтверджується точно?

Берлін: Послухай, Майк, в цьому випадку це не так важливо ... Йде війна, а під час війни всякі методи хороші.

Варшава: Згоден. Треба відбити охоту Путіну сунути ніс в справи Білорусі... Це найефективніший шлях - втопити його в проблемах Росії, а їх чимало! Тим більше, найближчим часом у них вибори, день голосування в регіонах Росії.

Берлін: Цим і займаємося... А як ваші справи в Білорусі?

Варшава: Якщо чесно, не дуже. Президент Лукашенко виявився міцним горішком. Вони професіонали і організовані. Зрозуміло, що їх підтримує Росія. Чиновники і військові вірні президенту. Поки працюємо. Решта при зустрічі, не телефоном.

Берлін: Так-так, розумію, тоді до зустрічі, бувай.

Варшава: Бувай". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ