Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Отруївшихся дітей, що їли в кафе «Перша Гуральня» та «Пузата Хата», виписали з лікарні

Станом на 18 год. 30 хв. 10.01.2020 р. (інформацію отримано в 09 год. 30 хв. 11.01.2020 р.) всі пацієнти виписані із стаціонару на вимогу батьків для подальшого лікування за місцем проживання. Про це сьогодні, 11 січня, повідомив відділ промоції здоров’я та комунікації ЛОЦГЗ.

Нагадаємо, що до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні пацієнтів з діагнозом: гостра кишкова інфекція, з числа групи дітей в супроводі дорослих (13 осіб), які приїхали з Харківської області. З анамнезу вдалось вияснити, що 09.01.2020 р. об 12.00 год. харчувались в Кафе «Перша Гуральня» (Площа  Ринок, 30 у м. Львові), споживали картоплю пюре, курячу відбивну, борщ зі сметаною, салат з капусти. 

Вечеряли в  ресторані «Пузата Хата» (м. Львів, вул. Січових Стрільців, 12) в їжу вживали різноманітні страви. Всього за допомогою звернулось і госпіталізовано 5 дітей. Поступили в стаціонар зі скаргами на підвищення температури тіла, нудоту,  частий рідкий стілець. Стан пацієнтів середньої важкості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ