Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

ОСББ можуть отримати компенсацію за «теплими» кредитами в Ощадбанку до кінця листопада

Завдяки виділенню урядом додаткового фінансування для впровадження енергоефективних заходів ОСББ та ЖБК ще протягом кількох тижнів зможуть отримати «теплі» кредити в Ощадбанку з частковою компенсацією.

Обов’язковою умовою отримання компенсації за кредитами є надання до банку відповідних документів до кінця листопада 2018 року. Про це 9 листопада повідомила прес-служба Ощадбанку.

За рахунок державної підтримки ОСББ та ЖБК можуть заощадити від 40% до 70% суми кредитних коштів, залучених на придбання енергоефективного обладнання та матеріалів. Сума відшкодування залежить від кількості квартир у будинку, власники яких отримують субсидії.

Загалом у 2018 році Ощадбанк прокредитував 314 ОСББ на загальну суму  80,5 млн. грн. Найбільше кредитів видано в Запорізькій, Львівській та Донецькій областях. Ощадбанк – єдиний з держбанків, який надав фінансування ОСББ в Луганській області.

Детальна інформація про програму – на офіційному сайті, в  Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0800 219 800 (безкоштовно по території України) та 044 363 01 03 (за тарифами оператора). 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ