Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Паралімпійські ігри: Україна здобула вже 70 медалей

Україна виборола вже 70 медалей на Паралімпійських Іграх - 2020 у Токіо. Зокрема сьогодні наші спортсмени здобули дві медалі у кульовій стрільбі і одну - з настільного тенісу.
Ірина Щетнік

Про це інформує УНН.

Ірина Щетнік завоювала “бронзу” у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів (клас SH1) з результатом 231,2. Ірина стала єдиною з трьох українців, хто подолав кваліфікацію (показала там третій результат). І в фіналі вона змогла залишитися у трійці найкращих. Упродовж перших серій пострілів Ірина трималася лідеркою, тоді опустилася на третє-четверте місце, але у вирішальних двох пострілах зуміла повернутися на "бронзову позицію". Уже коли в змаганнях залишилося три спортсмени, Ірина вибула - і здобула "бронзу".

Українець Василь Ковальчук у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів (клас SH2) здобув срібну медаль (254,7). У кваліфікації він показав другий результат, у фіналі провів не найкращу першу серію, але після чого зміг швидко піднятися у трійку лідерів і поступово закріпився на другому місці.

Збірна України з настільного тенісу завоювала бронзову медаль у класі 9-10. Іван Май та Лев Кац дійшли до півфіналу, де поступилися команді Китаю - 0:2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ