Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парасюк розповів, що йому пропонували 10 млн на округ за підтримку бюджету

"Ходять по ВР і обіцяють, що будуть по 10 млн на округ давати, щоб вони голосували за бюджет. Ось і вся реальність, що відбувається в Україні", - заявив Парасюк.
У ВР кажуть, що мажоритарникам пропонують по 10 млн на округ за голосування по бюджету. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів позафракційний депутат Володимир Парасюк.

"Чому ми не могли 2 місяці тому формувати бюджет і нормально дійти до спільної думки? Тому що багато схем сховали в цьому бюджеті. І зараз йдеться лише про те, що відбуваються торги. Ходять по ВР і обіцяють, що будуть по 10 млн на округ давати, щоб вони голосували за бюджет. Ось і вся реальність, що відбувається в Україні", - заявив Парасюк.

Парасюк каже, що до нього підходили з такою пропозицією. Депутат, однак, не уточнив, торги йдуть в доларах чи в національній валюті.

"Говорили, що "вам же треба на вибори йти, треба якийсь результат", я говорив, що "і так показую результат, без ваших подачок", - зазначив депутат.

У той же час Парасюк відмовився назвати, хто саме до нього підходив з цією пропозицією.

"Хто підходив, не буду говорити, тому що ті, хто підходили до мене, я ще маю до них якусь мінімальну повагу. Це вже ходить по ВР, я думаю, підтвердять, що всі говорять уже про ці 10 млн. Всі сміються, ходить така чутка. Кажуть: іди там до Яценюка – домовся", - розповів Парасюк.

112

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ