Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Парубій планує завершити переговори про безвіз з Південною Кореєю

Як інформують у прес-службі Апарату ВРУ, голова Верховної Ради України Андрій Парубій 7 грудня в інтерв’ю телеканалу «РАДА» повідомив, що з понеділка перебуватиме з візитом до Південної Кореї. "Ми на порозі важливих рішень", - зазначив він і повідомив про наміри "прийти до фінішного етапу обговорення рішення про безвіз між Україною та Південною Кореєю".

"Південна Корея на сьогодні – це одна із найбільш динамічних економік у світі і входить у двадцятку найбільш ефективних світових економік. Важливо, щоб Україна могла мати безвізовий режим і з Південною Кореєю", - наголосив політик.

А.Парубій повідомив, що планується підписання Угоди між Українським Парламентом та Парламентом Південної Кореї, що сприятиме тіснішій співпраці між обома парламентами. Також він висловив сподівання на підтримку і допомогу у переоснащенні системи "Рада", з допомогою якої проводиться голосування, у рамках реформи, яку готує сьогодні Апарат Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради підкреслив, що поїздка матиме дуже важливе значення для міжпарламентської дипломатії та для співпраці з цим регіоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ