Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пасажири та водії приміських автобусів у Луцьку ігнорують правила перевезення

Як повідомили Гал-інфо у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, деякі водії та пасажири міжміського громадського транспорту ігнорують вимоги перевезень в умовах карантину.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Громадський транспорт Луцька продовжує працювати в умовах карантинних обмежень, з дотриманням встановлених обмежень. Контролюючі органи щоденно проводять перевірки тролейбусів та автобусів на дотримання правил карантину. І якщо у міському транспорті ситуація здебільшого контрольована, то у міжміських автобусах, які курсують територією Луцька, найчастіше мають місце грубі порушення вимог карантину, як з боку пасажирів, так і з боку водіїв. Про це вели мову під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку у режимі відеозв’язку провів секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

"На міжміські перевезення, що пролягають через Луцьк, необхідно звернути найбільшу увагу, адже неодноразово у соцмережах з’являються повідомлення про те, що пасажири та водії приміських автобусів ігнорують використання масок. Окрім цього, найчастіше у таких автобусах значно перевищена дозволена кількість пасажирів. Це неприпустимо, адже наслідком такої безвідповідальної поведінки може стати черговий спалах захворюваності на коронавірус у Луцьку”, - наголосив Григорій Пустовіт.

Як зазначив начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, у Луцьку станом на 7 липня зафіксовано 569 випадків захворювання на коронавірус, в тому числі 13 - летальних. За минулу добу додалося 5 нових випадків.

Представники Головного управління Держпродспоживслужби та правоохоронних органів доповіли, що продовжують відстежувати ситуацію в місті на предмет дотримання людьми карантинного режиму в громадському транспорті та закладах торгівлі, проводять інформаційно - роз’яснювальну роботу серед населення. Повідомляється, що на ярмарках сільгосппродукції грубих порушень карантинного режиму сьогодні не виявлено, але мала місце стихійна торгівля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ