Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголосили конкурс з визначення перевізників для 9-ти автобусних маршрутів

20 червня Львівська міська рада оголосила конкурс з визначення автомобільного перевізника на 9-ти міських автобусних маршрутах.

20 червня Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради оголосив конкурс з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування, які відповідають вимогам Закону України «Про автомобільний транспорт». 

Серед автобусних маршрутів, для яких шукають перевізників:

  • 55А – с. Збиранка - пл. Різні;
  • 56А – пл. 700-річчя Львова -м. Дубляни (вул. Т. Шевченка);
  • 58 – вул. Б. Хмельницького (станція «Підзамче») - с. Завадів;
  • 59 – вул. Б. Хмельницького (станція «Підзамче») - с. Зарудці;
  • 60 – пл. Різні - с. Ситихів;
  • 61 – с. Підрясне – с. Підбірці;
  • 62 – вул. Б. Хмельницького (станція «Підзамче») - с. Малі Грибовичі;
  • 63 – вул. Під Дубом - с. Воля Гамулецька;
  • 84 – с. Рудне (вул. Т. Шевченка, Львівська духовна семінарія УГКЦ) -  вул. В. Щурата.

Подати документи для участі у конкурсі можна до 19 липня 2024 року. Засідання конкурсного комітету відбудеться 5 серпня 2024 року о 15:00.

Для участі у конкурсі претендент повинен відповідати визначеним вимогам. Наприклад, перевізник повинен забезпечити роботу транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості не менше 50% загальної кількості автобусів на кожному з маршрутів. Транспортні засоби повинні також бути пристосовані для користування особами з інвалідністю по зору, слуху та з порушеннями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок, зазначають у Львівській міській раді. 

Перевізник повинен забезпечити пасажирів можливістю отримувати послуги проїзду на пільгових умовах на підставі електронного квитка, який зареєстрований в автоматизованій системі оплати проїзду на території Львівської міської територіальної громади.

Ознайомитись з іншими обов’язковими та додатковими умовами конкурсу можна за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ