Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пасивність львів'ян - неконтрольований ріст тарифів на проїзд

Якщо львів'яни проігнорують громадські слухання - тарифи на проїзд будуть рости неконтрольовано. Про це зазначив головний редактор АІА "Гал-інфо" Маринюк Андрій на своїй Facebook-сторінці.

Львівська міська рада оголосила Громадські слухання на тему підняття тарифів на перевезення в громадському транспорті міста Львова.

25 листопада 2019 року відбудеться громадське слухання на тему "Перегляд тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на регулярних автобусних маршрутах м. Львова".

27 листопада 2019 року відбудеться громадське слухання на тему "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті".

Місце проведення — актовий зал Личаківської районної адміністрації (за адресою: м. Львів, вул. К. Левицького, 67).

Реєстрація до участі у заході триватиме з 17.30 до 18.30. Початок громадського слухання о 18.30.

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться на підставі документа, який підтверджує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території м. Львова, щодо якої розглядається питання (усі адміністративні райони м. Львова).

Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, перевізники Львова вже отримали "рознарядку" забезпечити максимальну явку працівників та членів їх родин на "громадські слухання" з метою підтримки підняття тарифів на проїзд.

"Якщо мешканці Львова не проявлять своєї свідомої позиції і не забезпечать максимальної явки на Громадські слухання з підняття тарифів на проїзд, то вартість перевезень і далі буде неконтрольовано збільшуватись без жодних зобов'язань та наслідків", - зазначив головний редактор агенції інформації та аналітики "Гал-інфо" Маринюк Андрій в своєму Facebook дописі.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, в ЛМР вже підготували два рішення про підвищення тарифів. Зокрема в міському електротранспорті вартість проїзду зросте до 7 гривень, а в автобусах до 8 гривень.

Варто зазначити, що на попередніх громадських слуханнях, на тему підняття тарифів (26 листопада 2018 року) всі місця в залі були зайняті представниками перевізників (на фото нижче), яких централізовано нагнали в приміщення, ще до початку слухань і таким чином позбавили львів'ян можливості брати участь в слуханнях. Усього на слуханнях було зареєстровано 170 львів’ян, але практично більше ніж 100 були представники з Асоціації перевізників на Львівщині.

У Львівській міській раді пройшли громадські слухання щодо недопущення підняття ціни на проїзд у громадському транспорті м. Львова без суттєвого покращення якості обслуговування. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Також, як повідомляло Гал-інфо, під час минулорічних слухань, львівські перевізники відмовились провести тримісячний контроль перевезень і впровадити видачу паперових квитків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ