Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Патріотична молодь Львівщини провела Йорданське обливання крижаною водою

Сьогодні, 19 січня, у Львові поблизу Порохової вежі представники громадських організацій "Твереза Галичина" та "Молодіжний націоналістичний конгрес – Львів" провели традиційне Йорданське обливання крижаною водою. Про це повідомили 19 січня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Захід спрямований на національно-патріотичне виховання молоді та пропагування тверезого і здорового способу життя.

Як розповів учасник заходу, голова ГО «Твереза Галичина» Тарас Марущак, він практикує загартовування з 2010 року.

"Сьогодні ми традиційно провели наш захід «Покажемо світу, що ми гаряча Нація». Відчуття неймовірні і завжди драйвові. Позитивний настрій гарантовано на весь день",-  зазначив він та заохотив інших до оздоровлення.

"Будьте здорові та обливайтесь холодною водою!№ - наголосив Тарас Марущак.

Обливання проводили за температури -14° С - на заміну традиційному пірнанню в ополонку на честь свята Водохреща. 

"Ми, українці, повинні довести цілому світові, що ми – сильна духом та здорова нація. Одним із способів для досягнення цієї мети я бачу загартовування холодною водою та тверезий спосіб життя. Життя без шкідливих звичок!" -  зазначив учасник заходу, голова ГО «Рух Твереза Україна» Зіновій Станішевський.

Організатори  розповіли, захід відбувся із дотримання карантинних обмежень. Впевнені, наступного року продовжать традицію.

Додамо, що минулоріч за сприяння та підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА громадські організації «Твереза Галичина» та «Молодіжний націоналістичний конгрес – Львів» провели низку заходів спрямованих на популяризацію здорового способу життя збереження національної пам’яті.  Серед них – пробіг-дуатлон з нагоди дня народження Євгена Коновальця, 10-й ювілейний «Забіг за тверезу Націю», «Уроки тверезості» у районах області, якими охопили 3 тисячі молодих людей, Забіг «За батька Степана».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ