Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Клімкін подякував Фінляндії за підтримку українських ініціатив

Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ, 26 вересня, на полях 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН Міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів зустріч з керівником МЗС Фінляндії Тімо Сойні.

Cпіврозмовники відзначили високий рівень співробітництва між двома країнами та підтвердили готовність до поглиблення двосторонньої взаємодії. 

Павло Клімкін подякував колезі за незмінну підтримку фінською стороною українських ініціатив у рамках ООН, спрямованих на протидію російській агресії, зокрема під час ухвалення резолюцій Генасамблеї ООН щодо територіальної цілісності України, стану дотримання прав людини в окупованому Росією Криму, а також щодо включення до порядку денного поточної сесіі ГА ООН нового пункту «Ситуація на тимчасово окупованих територіях України».

Міністри обговорили агресію РФ проти України і недотримання російською стороною положень Мінських угод, а також необхідність посилення тиску на агресора з метою звільнення політв’язнів та недопущення подальших провокацій Москви проти України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ