Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Павло Клімкін візьме участь у засіданні «Східне партнерство» в Люксембурзі

15 жовтня Павло Клімкін візьме участь у Міністерському засіданні ініціативи «Східне партнерство» в Люксембурзі. Про це повідомили в прес-службі МЗС України.

15-16 жовтня відбудеться візит Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Брюсселя та Люксембурга з метою участі у 9-му Міністерському засіданні ініціативи «Східне партнерство» (СхП) та проведення зустрічей з представниками інституцій ЄС та НАТО.

Участь у Міністерському засіданні СхП також візьмуть Високий представник ЄС із закордонних справ та безпекової політики Федеріка Могеріні, Комісар ЄС з питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганнес Хан, міністри закордонних справ держав-членів ЄС та держав-учасниць СхП, а також представники Форуму громадянського суспільства СхП.

У рамках візиту заплановані зустрічі з керівництвом Європейської Комісії, представниками Європейського Парламенту, керівниками зовнішньополітичних відомств країн ЄС, а також виступ на Конференції високого рівня «Втручання у вибори в цифрову еру». Зокрема, Міністр зустрінеться з Віце-президентом Європейської Комісії Марошем Шефчовічем,  Комісаром ЄС з питань Безпекового союзу Сером Джуліаном Кінгом, Генеральним Секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, Міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ