Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перед Львівської облрадою піднімуть Державний і Олімпійський прапори України

Завтра, 12 лютого, о 16.00 на площі перед Львівською обласною радою відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

 

На церемонії планується присутність керівників Львівських ОДА та обласної ради, Львівської міської ради, керівників фізкультурно-спортивних товариств та відомств, спортсменів-олімпійців Львівщини, юних спортсменів, студентів спеціалізованих вищих навчальних закладів, ветеранів спорту.

 

Нагадаємо, що у період з 12 до 28 лютого 2010 року в м. Ванкувер (Канада) відбуватимуться ХХІ зимові Олімпійські ігри, в яких братиме участь національна збірна команда України, до складу якої входять представники Львівщини - чотири спортсмени та тренер.

 

На виконання спільного звернення Міністра України у справах сім'ї молоді та спорту за №5/367 і Президента Національного Олімпійського комітету України за №30-НК від 18.01.2010р. та з метою привернення уваги мешканців України, в т.ч. і Львівської області, до наймасштабніших спортивних змагань 2010 року, виховання патріотичних почуттів серед уболівальників спорту, формування мотивації до активного способу життя серед усіх верств населення та залучення до занять фізичними вправами, 12 лютого п.р. о 16 00 по всіх районних та обласних центрах України будуть організовані урочисті церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ