Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перекриття траси в Самборі припинили: питання на розгляді сесії

Перевізники і пасажири самбірського напрямку припинили акцію протесту на в’їзді до Самбора дізнавшись, що їхнє питання включене до порядку денного сесії Львівської облради, яка відбувається сьогодні, 25 жовтня. Про це повідомив власкор Гал-інфо з місця події.

Нагадаємо, що сьогодні вранці  близько сотні людей, пасажири і перевізники, перекрили трасу на в’їзді до міста Самбір Львівської області. Пікетувальники вимагали, щоб маршрутки самбірського напрямку доїжджали до залізничного вокзалу у Львові.

Учасники акції перекрили рух автомобільному транспорту, однак, пропускали автомобілі швидкої, інкасаторські автомобілі, людей, що їхали до лікарні та автомобілі з дітьми.

Схожа акція протесту, повідомив кореспондент Гал-інфо, відбувалася і на в’їзді в Старий Самбір. Вимоги – аналогічні : повернути кінцеву зупинку маршруток на залізничний вокзал.

Додамо, що навесні 2016 року у Львові на початку вулиці Городоцької на в’їзді в місто з’явилася так звана  автостанція «Західна», на яку міська влада вирішила перевести маршрутки, що раніше доїжджали до Приміського і Головного залізничних вокзалів Львова. Рішення викликало невдоволення як водіїв, через відсутність належних умов на автостанції, так і пасажирів, яким доводиться роботи зайві пересадки в переповнені міські маршрутки. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ