Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перемога і поразка: підсумки домашніх матчів "кажанів" з "МХП-Вінниця"

Сьогодні, 19 жовтня, у Львові завершилися матчі четвертого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. ВК «Барком-Кажани» зіграли на майданчику ПС «Галичина» з вінницькими «МХП-Вінниця», - прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Рахунок першого матчу - 3:1 (25:23, 15:25, 25:21, 25:14) на користь львів‘ян. Вінницьке «Серце Поділля» у останніх іграх таки полоскотало нерви «кажанам». Тож до поєдинків  ще з одними вінничанами, цього разу з «МХП-Вінниця», львів‘яни підійшли з максимальною серйозністю. Перша партія і команди йдуть на рівних. Та після позначки на табло «8:8» «кажани» вириваються вперед.  У самий розпал гри головний тренер вінничан Васіф Талибов завбачливо бере перерву, збивши натиск львів‘ян. Відрив між командами скорочується. А після позначки у 20 очок знову розпочинаються волейбольні гойдалки: команди йдуть на рівних. Вдала атака Шевченка та  подача у його виконанні таки приносить «кажанам» перемогу - 25:23 рахунок першого сету. 

Друга партія виявилася для «кажанів» не вдалою. Після кількох забитих очок на старті,  фактично одразу господарі майданчика припускаються ряду помилок та дозволяють суперникам взяти ініціативу у свої руки. Що ті і роблять. Вдалі атаки капітана  вінничан Артема Скорохода дозволяють «МХП-Вінниці» закріпити свої позиції. Завершальна помилка при передачі Гордена Брови приносить перемогу супернику - 15:25. 

У третьому сеті команди до середини гри йдуть нога в ногу. Далі «кажанам» таки вдається вирватись вперед і Михайло Бібер приносить львів‘янам 25-те очо у третій партії. 25:21. У волейболі є твердження, хто виграє третю партію, той виграє гру. Тож у четвертий сет «кажани» йдуть з рішучіших настроєм. Хлопці з перших хвилин вириваються у явні лідери та завершують матч із рахунком 25:14. І знову крапку у перемозі господарів майданчику ставить Михайло Бібер, забивши 25, переможнє очко. 

3:1 на користь «Барком-Кажани» - підсумок першої гри. 

А от друга гра стала суцільною несподіванкою -0:3 (23:25, 23:25, 23:25) на користь гостей з Вінниці.  Сьогодні«кажанам» гра не пішла, особливо наприкінці усіх трьох партій.

«Сьогоднішня перемога не була легкою. «Барком» вів практично у всіх сьогоднішніх партіях .Але я вже казав, що ми дуже сильно хотіли перемогти. І ми зробили для цього все. Ми виклалися повністю. Попри те, що ми вгорі турнірної таблиці легко не було. Всі три тури тяжкі матчі, серйозне протистояння. Покищо це перше місце нічого не говорить про наш рівень гри», - каже  Артем Скороход, капітан «МХП-Вінниця». 

Найгірше зіграли кінцівки матчів у трьох партіях, коментує програш "кажанів"  капітан Євген Кісілюк. «Вчора, якщо навіть допускали помилки, то кінцівки партій завершувались на нашу користь. Сьогодні вийшло так, що до 20 очок ми йшли нога в ногу, а вкінці .. В нас велика проблема вихід з першої зони», - каже капітан. Мовляв, допустили  багато дитячих помилок: « Коли м‘яч перелітає в нашу сторону, а два гравці просто на нього дивляться і не знають, хто його братиме - так не можна робити. Це змагання не того рівня», - підсумував Кісілюк. 

Про погану гру наприкінці партій говорить і головний тренер «кажанів» Угіс Крастіньш. «Сьогодні погано зіграли кінцівки. Якщо брати другу, третю партію, коли спочатку вели +3 очка, 18:13, 18:15 і потім особистий брак допускали. Приймали на ту сторону. Напевно, сьогодні не знайшовся лідер, який  би взяв на себе гру у ці вирішальні моменти», - переконаний Угіс Крастіньш.

Додамо, що уже 26-27 жовтня "кажани" гратимуть на виїзді у Харкові з "Юридичною академією".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ