Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переможцем львівського етапу змагань на приз Василя Вірастюка став став харків’янин Роман Новик

Переможцем богатирського турніру на приз Василя Вірастюка, який проходив сьогодні у Львові став харків’янин Роман Новик. Про це «Гал-info» повідомив прес-секретар концерну «Галнафтогаз» Олесь Пограничний. Друге і третє місце посіли, відповідно Олександр Шепель (Біла Церква) та Костянтин Ільїн (Чернівці). Господарі змагань – львів’яни зайняли лише 5-6 місце і таким чином не зможуть брати в подальших турах змагань. Водночас, за словами Олеся Пограничного, Василь Вірастюк відзначив як перспективного львів’янина Дениса Івченка.
 Змагання у Львові є один з етапів змагань на приз Василя Вірастюка, аналогічні турніри проходять в інших містах України, а їх переможчі потрапляють у фінал змагань, однак точна дата та місце його проведення на разі не відомі. Схожі з львівським турніри вже проводились в Харкові, Кіровограді та Івано-Франківську.
Змагання відбувалися у шести вправах: тяга 9-тонного бензовоза на відстань 15 метрів на час, супер-йок (310 кілограмів на 20 метрів на час), лог-ліфт – 120 кілограмів на кількість разів за хвилину, гуцульське каміння вагою 120, 135 і 155 кілограмів, яке треба закинути на бочку, перекидування колеса вагою 400 кілограмів 5 разів на час, прогулянка фермера з валізами по 120 кілограмів на руку на 40 метрів на час.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ