Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перерозподіл транспортного ринку у Львові: чи вдасться уникнути колапсу?

«Якщо буде проваджений проект монетизації, то він охопить всю область, включно зі Львовом. Воднораз Львів наразі перебуває у непростій ситуації, адже 31 березня закінчується термін дії чинних договорів з перевізниками. А наскільки мені відомо, ще жодного нового гдоговору не підписали», – повідомив голова правління Львівської обласної організації роботодавців транспорту Юрій Шендюх 31 березня під час брифінгу.

Також Юрій Шендюх додав: «Проблема проведення конкурсу перевізників у Львові досі є. Адже через різні судові заборони його так і не провели. Тому місто Львів має вирішити ці адміністративні проблеми. І лише після цього можна буде говорити про тарифну політику та способи перевезення пільгових категорій».

Про транспортні проблеми Львова розповів і голова Львівської ОДА Олег Синютка: "Сьогодні у Львові склалась складна ситуацію з перевезеннями. Тобто, на маршрути у місті виходить на порядок менша кількість автобусів, аніж це передбачено автотранспортною системою Львова.

Також  не вирішена ситуація з кінцевими зупинками для автобусів, які прибувають з території області. До того ж не забезпечено проведення відповідних конкурсів перевізників. Існує проблема із укладанням договорів. Тут варто згадати і про велику кількість судових спорів. Також є проблема, яка стосується спроб перерозподілу транспортного ринку на території Львова.

При цьому, очевидно, що на території Львова повинні діяти всі положення чинного законодавства. Тому я впевнений, що у місті будуть діяти всі умови перевезення пільгових категорій".


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ