Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переселенцям у Львові розкажуть про ризики під час працевлаштування та міграції

Для переселенців у Львові організують інформаційну акцію про ризики під час працевлаштування та міграції.

Цієї суботи, 30 липня, у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, Міжнародна організація з міграції (МОМ) разом із ГО Центр “Жіночі перспективи” та молодіжними лідерами Львівщини  проведе інтерактив про безпечне працевлаштування для жителів модульного містечка на Сихові.

Початок о 14:00. Місце проведення: Модульне містечко "Маріаполіс" (район Сихова), просп. Червоної Калини, 72А, навпроти територіального підрозділу ЦНАП м. Львова.

Дані МОМ свідчать, що значна частина переселенців втратили своє джерело доходу і перебувають у скруті, шукаючи можливості для працевлаштування на новому місці. Організований за сприяння МОМ та фінансування Агентства США з міжнародного розвитку USAID квест інформуватиме, як уникнути потенційних ризиків, вчасно розпізнати недобропорядних працедавців та посередників, шахрайські схеми та небезпеку експлуатації. 

Для дітей з модульного містечка в цей час буде організовано окрему зону з іграми про безпечні подорожі та майстер-клас зі створення антистрес-іграшок. 

Ініціювали просвітницький захід найактивніші учасники Літньої Молодіжної Школи МОМ —місцева молодь та переселенці, які активно займаються волонтерством та соціальними ініціативами в громадах на Львівщині.

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми був започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй для підвищення поінформованості стосовно цієї глобальної проблеми та привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ