Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переваги тканинних ролетів

Правильне оформлення вікон має надважливе значення в процесі створення ідеального та сучасного простору у домі. Якщо одні все ще використовують традиційні фіранки та штори, інші віддають перевагу сучаснішим аналогам – так званим тканинним ролетам.

Як показує практика, ролети на вікна (інша назва - рулонні штори) є досить вдалим вибором, позаяк значно посилюють ефект дизайну інтер’єру приміщення, роблять його максимально затишним та допомагають створити сприятливу атмосферу в цілому.

Їх неабияка популярність обумовлена тим, що дані вироби володіють низкою ключових «плюсів», котрі у повною упевненістю дозволяють вважати їх оптимальним рішення питання оформлення вікон.

Чому тканинні ролети – найкращий варіант

Найперше слід наголосити на їх широкому різноманітті. Потрібно віддати належне сучасним виробникам, котрі докладають максимум зусиль, аби задовольнити потреби та вподобання навіть найвибагливіших клієнтів. Це, власне, й штовхає профільні підприємства активно поповнювати власний асортимент рулонних штор новими моделями і варіантами.

Великий вибір – не єдина перевага тканинних ролетів. Крім цього, варто виокремити наступні:

  • Вироби виготовляють з високоякісних матеріалів, що мають відмінні експлуатаційні характеристики, відтак їх можна сміливо вважати «покупкою на роки»;
  • Тільки високоякісна та стійка тканина. Як правило, виробники використовують найкращу тканину, котра, між іншим, витримує вплив прямого сонячного проміння, а тому не вигорає та не змінює колір;
  • Захист від пилюки. В переважній більшості випадків виробники просочують тканинні ролети спеціальними складом, котрий відштовхує різні механічні частики та бруд;
  • Зручний механізм опускання / піднімання. Таким чином закривати чи відкривати ролети надзвичайно легко та просто, все проходить без зайвих зусиль;
  • Доступна ціна. Тканинні ролети, як правило, обходяться в рази дешевше, аніж, приміром, штори з фіранками.

Більше того, ролети https://nikoss.com.ua/ukr/ можна підібрати під будь-який розмір вікна. Цей важливий параметр враховується абсолютно всіма виробниками без винятків. І ще не менш важливий момент: рулонні штори можна запросто використовувати як у вітальні, так і в спальній, дитячій та навіть кухні – такі варіанти мають спеціальне покриття, котре не дає тканині поглинати запахи, жир тощо.

До речі, якщо вам потрібні якісні, надійні та сучасні тканинні ролети, широкий асортимент представлений в інтернет-магазині Nikoss – ви будете приємно здивовані не тільки величезним вибором, але й доволі демократичною ціновою політикою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ