Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Переворот на ринку праці відбудеться 16 липня

Наше місто — найкраще, і воно заслуговує перемін і позитивних зрушень. Такої ж думки притримуються організатори конференції Інструменти HR в 2020 році.

Знакова подія для спільноти роботодавців Львова відбуватиметься в четвер, 16 липня 2020 р. о 16.00. Власники бізнесу, керівники і менеджери з персоналу зустрінуться онлайн, щоб обговорити нагальні питання організації підбору і роботи персоналу у сьогоднішніх умовах.

Хто буде присутній на конференції Інструменти HR 2020?

Організовує подію WorkLviv — соціальний проект для роботодавців Львова. Як повідомляють організатори конференції, на івент запрошено сертифікованих експертів в HR, юридичній, економічній та IT сферах.

Усі спікери мають багаторічний досвід у підборі та роботі з персоналом. Вони справді знають, як організувати найважливіші процесі, пов’язані з пошуком, вибором, працевлаштуванням спеціалістів і готові поділитися практичними порадами та інструкціями з гостями події.

Коротко про експертів та їх виступи:

Катерина Корба — сертифікований HRD, має досвід в побудові, організації та веденню відділу персоналу у компанії з персоналом понад 200 чоловік та розробці HR-стратегій в залежності від сучасних вимог бізнесу.

Сергій Плагов — власник IT компанії, розробник різнопланових веб-проектів, проджект-менеджер і маркетолог.

Юрій Рокецький — юрист із 15-річною практикою у корпоративному господарському праві, має досвід ведення підприємств з різними видами капіталу.

Роман Грисьо — відомий спікер національних та міжнародних HR конференцій, чемпіон з ораторського мистецтва.

Яких тем торкнуться і про що говоритимуть учасники події?

Гості конференції Інструменти HR 2020 мають чудову нагоду ознайомитися на практиці з найновішими технологіями в галузі HR.

Обговорюватимуть такі теми:

  • раціональне розподілення коштів і часу на навчання працівників в умовах сьогодення;
  • новітні HR тренди-2020 та методи впливу на сучасний ринок праці;
  • методи побудови бренду роботодавця,
  • нові технології навчання та мотивації персоналу;
  • проблематика труднощів у відборі та оцінці працівників;
  • інформативні ресурси для отримання достовірних даних про кандидатів;
  • механізми та методи захисту правових інтересів роботодавця.

Цікаво, що методи і способи вирішення цих проблем будуть проілюстровані практичними кейсами. А фінальним акордом стане презентація проекту Характеристика — порталу для роботодавців Львова. Гостям конференції розкажуть, як працює сервіс та як ним користуватися, а також запропонують цікаві бонуси для учасників спільноти роботодавців.

Не зволікайте і приєднайтеся до спільноти роботодавців Львова, станьте учасником оновлень на ринку праці! Безкоштовно забронювати місця на подію можна тут https://konferencia.work.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ