Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перша мирна угода «Карпат» в Туреччині

В заключному контрольному матчі на першому зимовому тренувальному зборі в Туреччині футболісти «Карпат» в зустрічі з срібним призером чемпіонату Сербії «Войводіною» з міста Нові Сад урізноманітнили свою статистику, додавши нічию до двох перемог і однієї поразки.


«Карпати» (Львів, Україна) - «Войводіна» (Нові Сад, Сербія) - 2:2 (2:1).
«Карпати»: Романенко, Кобін (Петрівський, 63), Мілошевіч, Тубіч, Ощипко (Бідловський, 76), Ткачук (Женюх, 44), Худоб’як (Мартинюк, 76), Гурулі (Голодюк, 20), Кожанов (Діабі, 60), Кополовець (Зеньов, 55), Кузнецов (Сілва, 70).
Голи у «Карпат»: Худоб’як (7), Голодюк (34).


За повідомленням Інформаційного центру ФК «Карпати» другий поспіль спаринг львівського клубу відбувся за не надто сприятливої погоди. І хоча цього разу не падав дощ, гравцям обох команд дошкуляв сильний вітер. Суперники галичан грали дуже агресивно, порушуючи правила у безневинних ситуаціях, тож арбітру частенько доводилось діставати жовту картку. Не обійшлось і без вилучення - щоправда, у складі «Карпат». Після двох попереджень поле залишив Андрій Ткачук, але за домовленістю між командами з правом заміни. Утім, ще раніше, вже на 20-ій хвилині був змушений піти з поля Алекс Гурулі – грузинський півоборонець «Карпат» у другому матчі поспіль зазнає ушкодження. Натомість повністю відновився від мікротравми Сергій Кузнецов, а от його тезка Пшеничних ще не готовий до контрольних поєдинків після операції й продовжує займатися за індивідуальною програмою.
Вже на 7-ій хвилині карпатівці відкрили рахунок: Ігор Ощипко потужно зарядив зі штрафного у поперечку, а Ігор Худоб’як встиг першим на добивання – 1:0. Але вже через вісім хвилин сербам вдалось відновити рівновагу: Всеволод Романенко не зміг витягнути м’яча після удару зі штрафного через стінку у «дев`ятку» воріт – 1:1. На 18-ій хвилині Сергій Кузнецов змарнував вихід сам-на-сам з голкіпером «Войводіни», пробивши повз ворота. Невдовзі шанс зробити «дубль» не використав Худоб’як, здалеку пробивши у сантиметрах від хрестовини.
І все ж на 34-ій хвилині карпатівці таки досягли свого: після прострілу Дениса Кожанова відзначився Олег Голодюк – 2:1. У наступні 10 хвилин дві нагоди відзначитись мав Кузнецов: спочатку він відгукнувся на небезпечну флангову подачу у виконанні Ощипка, але не дотягнувся до м’яча, аби переправити його у ворота, а після розіграшу комбінації з Кожановим, нападник «Карпат» пробив вище воріт.
Другий тайм також пройшов під диктовку нашої команди. На 48-ій хвилині триходівка Ощипко – Кополовець – Кожанов завершилась ударом останнього з 10-ти метрів – і знову над поперечкою. На 68-ій хвилині вже Олег Голодюк потурбував голкіпера небезпечним пострілом з далекої відстані. Не вдалося карпатівцям забити і в подальшому. Натомість сербській команді вдалося вдруге у матчі зрівняти рахунок: на 75-ій хвилині захисник «Войводіни» підключився до подачі після розіграшу кутового й ударом головою розстріляв ворота Романенка – 2:2.
31-го січня зранку львівська команда літаком вирушить до Києва, звідки автобусом попрямує до Львова. Але вже 4-го лютого «Карпати» знову візьмуть курс на Туреччину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ