Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший берлінський трамвай поїде на цих вихідних, - Андрій Білий

"Перший берлінський трамвай поїде на цих вихідних". Про це сьогодні, 12 вересня, розповів заступник директора департаменту житлово комунального господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

«Наразі ще триває досудове розслідування, слідча група проводить вибірку документів, вивчає матеріли справи.  Вони дуже здивувались, що це все було за кошти ЄБРР, що це був прямий контракт з муніципальною компанією. Також здивувались тому, що Еджіс проробив аналіз ринку вживаних трамваїв по всій Європі і підсумках на 70 сторінках зазначив, що це (ред. – берлінські трамваї) найбільш оптимальна пропозиція. Тож, окрім здивувань з їх сторони я більше не чув.

Щодо ситуації з дверима, то вже наступного тижня «Електорон» планує зробити перший макет за кресленням для першого трамваю. Напередодні ми до них звернулись як до наших партнерів. Нас двері не зупиняють, адже у нас є третій маршрут, де спокійно їдуть 15 трамваїв. І всі люди з району Кн. Ольги, Наукова, В. Великого будуть щасливі, що не маю високих зупинок, бо вони отримають комфортні КТ4.

З іншого боку – ми маємо шостий трамвайний маршрут. Адже ми розуміємо, що незабаром площу Двірцеву тимчасово перекриють, і там також спокійно будуть їхати 15 трамваїв.

Зараз трохи затягнулась сертифікація.

Коли починаються кримінальні справи, то у підсумку вони можуть не до чого не призвести. Але терміни зривають. Тому що для допитів викликають керівників та інших працівників, потів ходять дивитись трамваї. Це все займає багато часу. Замість того, щоб організовувати роботу, вони займаються відповідями.

Тому все затягнулось, приблизно на два тижні воно змістилось. Очікуємо, що перший трамвай № 3 поїде на цих вихідних, якщо встигнемо зареєструвати все згідно з чиним законодавством», - розповів у коментарі Гал-інфо Андрій Білий.

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ