Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Перший український лоукост повернувся до Львова

«Візз Ейр Україна», найбільша лоукост авіакомпанія в Україні та Центральній і Східній Європі, сьогодні, 30 березня, виконає свій перший рейс із Міжнародного аеропорту «Львів» після успішного завершення робіт з реконструкції злітної смуги. Відсьогодні авіакомпанія відновить авіаперельоти зі Львова до Дортмунда (Німеччина), з завтрашнього – до Венеції/Тревізо (Італія), повідомила прес-служба компанії.

Починаючи з 30 березня, розклад «Візз Ейр Україна» з Міжнародного аеропорту «Львів» буде таким: Дортмунд Пн, Пт; Венеція/Тревізо Пн, Чт, Сб.

«Ми раді відновити рейси зі Львова, зокрема – на двох найбільш популярних напрямках із Західної України. Очікується, що цього року Львів відвідають багато іноземних туристів, особливо в період Євро-2012. Завдяки своєчасній модернізації інфраструктури аеропорту, а також доступним цінам і якісному обслуговуванню компанії «Візз Ейр Україна», тисячі туристів із України й інших країн зможуть подорожувати з комфортом», – зазначив Акош Буш, генеральний директор «Візз Ейр Україна».

Квитки на вказані рейси можна придбати на сайті wizzair.com за ціною від 533 грн. (в один бік, з урахуванням усіх обов’язкових зборів і плати за бронювання).

«Візз Ейр Україна» – перша бюджетна (лоукост) авіакомпанія, ліцензована Міністерством транспорту та зв’язку України. У 2011 році авіакомпанія перевезла 570 000 пасажирів. На сьогоднішній день флот авіакомпанії складається із двох літаків A320.

Належить до групи компаній Wizz Air, яка є найбільшим лоукост авіаперевізником в Центральній та Східній Європі. Авіакомпанії групи перевезли 11 мільйонів пасажирів за останні 12 місяців. На даний момент флот авіакомпанії складається із 36 літаків Airbus A320. Wizz Air виконує перельоти із 15 баз в Польщі, Угорщині, Болгарії, Румунії, Україні, Республиці Чехія, Сербії та Литві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ