Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Петро Порошенко привітав працівників освіти з професійним святом

7 жовтня Президент України Петро Порошенко привітав працівників освіти із професійним святом — Днем працівників освіти. Про це повідомляють в офіційному інтернет-представництві Президента України.

"У цей непростий для нашої країни час ваша робота набуває особливої ваги. Україна вже має армію, яка здатна зупинити агресора. Наше суспільство вже знаходить протиотруту для російської пропаганди, що має на меті нас розділити, ствердно об’єднується навколо власної церкви, міцнить українську мову. Праця та розум наших співвітчизників створюють основи для економічного відновлення і розвитку. І саме від освіченості, креативності та наполегливості ваших вихованців буде залежати подальший поступ до обраного народом європейського майбутнього", - заявив Президент.

Також Петро Порошенко висловив сердечну вдячність за багаторічну невтомну і плідну працю освітян з виконання найвідповідальнішої місії — навчання та виховання молодих поколінь.

"Вірю, що віддане служіння педагогів своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою подолання агресії, процвітання нашої Батьківщини, сприятимуть її поверненню до родини європейських народів. Бажаю усім міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі та нових звершень в ім’я України", - додав Президент України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ