Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підсумки тижня: гарячий тиждень під прапорами "ЄС"

Останнього тижня в інтернеті творився справжній фурор, а львівський політикум не виняток, тому, звісно, що деякі стали частиною цього екшену. Як комунікували і що відбувалось на просторах соцмереж політиків читайте далі в матеріалі Гал-інфо.

Цього разу розпочнемо з головної «єесівки» Львівщини Ірини Гримак, яка чомусь понизила планку активності. Однак голова Львівської облради висловилась про головні події тижня, зокрема підтримувала підтримуючих Петра Порошенка (жаль, що писала в пустоту, бо фідбеку під постами майже нуль), адже через хворобу вона не змогла бути особисто присутньою в Києві та зустріти п’ятого президента України Петра Порошенка (привіт Олегу Синютці, який майже добу чекав його у “полях” Жулян). Попри весь політичний треш Гримак все ж не забула привітати львів’ян з Водохрещем та Днем Соборності. 

Раз вже згадали про Олега Синютку то давайте й скоріше завершимо, бо сторінка синього Синютки перетворилася на “фан-сторінку” Порошенка і це без перебільшення. От дійсно, інформаційно Синютка “тягнув все на собі” (бездоганна робота, сідайте “5”!). Якщо коротко переказати зміст публікацій, то вийде щось таке: чекаємо на Порошенка в Жулянах - Петро Порошенко вдома - Їдемо до суду - Ганьба всім - Ми вистояли! Невеличка перерва на привітання з Водохресним Святвечором і далі як зазвичай: ПО-РО-ШЕ-НКО! На цьому поки все, до наступного тижня. Жартуємо, він не втратив самоконтроль і привітав українців з Днем злуки (хоча можливо це й SMM-ниці, хтозна). 

Нарешті дійшли до головного “боса” Львова - Андрія Садового. За тиждень міський голова встиг відвідати стрілецький спортивний клуб, де разом з Москаленком випробували зброю, а також прийняв в гостях міжнародних партнерів FIBA Europe Properties. Що в результаті? Ну, у Львові за наступні два роки повинні збудувати баскетбольну арену (як то кажуть, поживемо побачимо. В нас он е-квиток ще в 2017 році мав бути готовий, але не склалося). Розповів, що вперше у Львові та Україні пересадили печінку однорічному немовляті від посмертного донора і провів брифінг за результатами комісії з надзвичайних ситуацій (тепер занурення в ополонку не виглядає так радісно). 

Водночас керманич Львівської області Максим Козицький мав цікавий та насичений робочий тиждень без пригод та скандалів. Він розповів, що весною на Львівщині зніматимуть історичний фільм "Кімната Маріани" та закликав зберігати спокій, репостнувши звернення президента України Володимира Зеленського (здається це жодним чином не допомогло). Голова ЛОДА також повідомив, що у Новому Кропивнику (а ви знаєте де це?) добудують школу та новий спортивний зал для місцевого НВК.

Ну ось і все, це було все, і на все добре! Дякуємо за щирі вітання з Водохрещем хоч і вайберськими картинками (зато рідненькі) та бажаємо вдалої комунікації цього тижня. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ